• Aanmelden lid V.V Zevenhuizen

  Aanmelden bij V.V Zevenhuizen is eenvoudig!

  Wanneer u onderstaand formulier invult en verzendt, krijgt de secretaris een automatische e-mail met de gegevens. Let op: u ontvangt direct na het invullen van de gegevens geen automatische bevestiging. De secretaris zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen ter bevestiging. 

  Onze nadrukkelijke voorkeur gaat uit naar automatisch incasso van de contributie. Dit scheelt veel tijd, geld en moeite. Hiervoor dient u het volgende formulier: machtigingsformulier retour te zenden naar bibianemulder@hotmail.com. Ieder lid is zelf verantwoordelijk voor het retour zenden van het machtigingsformulier. Mochten wij geen machtigingsformulier hebben ontvangen kunnen wij helaas ook niet automatisch incasseren en zal er €5,00 administratie kosten in rekening gebracht conform besluit jaarvergadering.

  De factuur wordt verzonden per mail (mocht u dit niet willen vragen wij om dit aan te geven in het opmerkingenveld). Bij de indeling in de verschillende contributiecategorie is de leeftijd van een lid op 1 juli van het betreffende verenigingsjaar bepalend. Het boekjaar, tevens verenigingsjaar, loopt van één juli tot en met dertig juni van ieder jaar. Dat wil zeggen dat iedereen die op 1 juli van het betreffende verenigingsjaar lid is van onze vereniging in een contributiecategorie wordt ingedeeld en contributie verschuldigd is. Word je lid gedurende het seizoen, dan betaal je dat seizoen slechts een twaalfde deel van de verschuldigde contributie maal het aantal resterende seizoensmaanden. In de statuten en huisregels die op deze website geplaatst zijn kunt u alle regels rondom het lidmaatschap nalezen.

 • Aanmeldformulier

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats
  Land
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!